Studia podyplomowe
Programy studiów są tworzone we współpracy naukowców – dydaktyków Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu oraz praktyków branży rolnej, spożywczej i pokrewnych.
Wyświetlanie wszystkich wyników: 8
-
Dobra praktyka produkcyjna i higieniczna oraz audytowanie systemów jakości zdrowotnej żywności
Studia podyplomowe
SZCZEGÓŁY -
Technologia piwowarstwa
Studia podyplomowe
SZCZEGÓŁY -
Technologia winiarstwa
Studia podyplomowe
SZCZEGÓŁY -
Wiedza o Unii Europejskiej Agro Unia
Studia podyplomowe
SZCZEGÓŁY -
Wycena nieruchomości
Studia podyplomowe
SZCZEGÓŁY -
Zarządzanie bezpieczeństwem i higieną pracy
Studia podyplomowe
SZCZEGÓŁY -
Zioła i nutraceutyki – ich znaczenie dla gospodarki i zdrowia
Studia podyplomowe
SZCZEGÓŁY -
Żywienie, dietetyka i sztuka kulinarna
Studia podyplomowe
SZCZEGÓŁY
Wyświetlanie wszystkich wyników: 8